MAKSUTON WORKSHOP!
Haluatko
(Sijoitus)Miljonääriksi?

Miljoonan sijoitusomaisuus, makustelepa sitä hetki.

Tavoite saattaa kuulostaa kiinnostavalta ja kiehtovalta, mutta mahdollisesti myös kaukaiselta ja todella haastavalta. 

Jos tunne on jälkimmäinen, et ole yksin. Mikä tahansa uusi, isolta ja vaikealta tuntuva asia tuntuu meistä kaikista aluksi ylitsepääsemättömältä.

Kuitenkin tietyt ihmiset saavuttavat tällaisen ison tavoitteen, vaikka se tuntuisikin aluksi itseä suuremmalta.

Nimittäin he, joilla on HALU.

Taidot voi kyllä oppia matkan varrella, mutta sinulta täytyy löytyä halua, jotta lähdet edes kurkottamaan kohti tavoitetta.

Halu voi syntyä siitä, että olet täysin kyllästynyt tilanteeseesi. Haluat lisää turvaa ja vapautta, sitä että et enää joudu tekemään niska limassa töitä jokaisen sentin eteen. Toisaalta sinulla voi olla kaikki todella hyvin, mutta tavoite kuulostaa niin innostavalta, että todellakin haluat kulkea sitä kohti.

Jos olet yrittäjä ja haluat nähdä,

•⁠ ⁠Mitä tarvitset taloudellisen turvan luomiseen

•⁠ ⁠Miten vauhditat vaurastumistasi yrittäjänä

•⁠ ⁠Kuinka voit luoda miljoonan euron sijoitusvarallisuuden

•⁠ ⁠Kuinka luot sijoitusvarallisuuden, joka tuottaa tuloja kuukausittain

tämä maksuton Haluatko (Sijoitus)Miljonääriksi -workshop on juuri se mitä tarvitset!

Mitä muuten tarkoittaa olla miljonääri sijoittamalla? Se tarkoittaa, että sinulla on miljoonan euron sijoitusvarallisuus, joka tuottaa sinulle tuloja vuosittain. Esim. jos sijoitusvarallisuus tuottaa viisi prosenttia vuodessa, saat työstä riippumattomia tuottoja 50 000 euroa vuosittain miinus verot.
Workshopin vetäjä
Olen Terhi Majasalmi, Vauras Nainen ja Yrittäjä -tiimin perustaja ja varallisuusvalmentaja®, yrittäjä, sijoittaja ja kahden tytön äiti. Intohimoni on valmentaa yrittäjiä (sijoitus)miljonääreiksi.

Valmistuin Helsingin kauppakorkeasta maisteriksi vuonna 2002 taantuman keskelle. Sen sijaan, että minut olisi revitty koulun penkiltä töihin, tuli minusta myyjä ja toiminimiyrittäjä. 22 yrittäjyysvuoden aikana olen aloittanut ja lopettanut useita liiketoimintoja, tehnyt äärimmäisen hyviä ja huonoja taloudellisia päätöksiä, mutta lopulta kuitenkin saavutin taloudellisen riippumattomuuden. Matkan varrella minusta kasvoi ihka oikea yrittäjä, vaikka se ei unelmani ollutkaan.

Minut tunnetaan parhaiten työstäni varallisuusvalmentajana ja Vauras Nainen -yhteisön perustajana. Kiinnostuin omista raha-asioistani vuonna 1995, kun isäni joutui työttömäksi laman viime metreillä. Oma vaurastumistarinani alkoi 31.3.1998, kun hän talletin ensimmäiset 1000 markkaa ASP-tilille. Olen perustanut Varallisuusakatemia Oy:n, joka kouluttaa varallisuusvalmentajia ja tarjoaa varallisuusvalmennusta; Hamilton & Cooper Properties Oy:n, joka hallinnoi mm. USA:n asuntoihin sijoittavia kiinteistörahastoja sekä yhdessä Minna Nikulan kanssa Vauraat Oy:n, joka valmentaa yrittäjiä ja naisia vaurastumismatkalla. Vuosien aikana olen kirjoittanut kuusi kirjaa ja ollut mukana tv-ohjelmassa Kirsi ja Himoshoppaajat.

Jos sinulta löytyy HALU vaurastua... 

...ja haluat tietää miten voit päästä Miljonääriksi...

...niin tämä workshop on sinulle!
Rekisteröidy ja saat pääsyn tallenteeseen saman tien!
ENSIN
Opit kuinka  Vauras Yrittäjä turvaa itsensä, jotta matka miljonääriyyteen olisi nopeampi!
LISÄKSI
Tutustut vaurastumistasi vauhdittaviin vipuihin ja kuinka voisit hyödyntää niitä liiketoiminnassasi!
LOPULTA
Näytän mikä oli menestyksen takana, että itse saavutin ensimmäisen sijoitusmiljoonani!Vauraat Oy  -  Tietosuojaseloste