Oletko yrittäjä? Klikkaa tästä!

V A U R A A T

VUODEN ODOTETUIN UUTUUS VAURAILTA NAISILTA
Parhaat eväät vaurastumiseen itsenäistyvälle nuorelle
Kauan odotettu uutuus suosituilta varallisuusvalmentajilta Terhi Majasalmelta ja Minna Nikulalta: työkirja itsenäistyvälle nuorelle, jotta hän oppii tärkeimmät rahataidot taloudellisesti itsenäiseen elämään ja vaurastumiseen. 
TILAA HETI: 44,70€ + POSTITUS 5,90€
Olet nähnyt meidät mm. näissä medioissa:
MEISTÄ SANOTTUA

Terhi varallisuusvalmentajana, esiintyjänä ja tietokirjailijana on tehnyt suuren vaikutuksen ammattitaidollaan, analyyttisyydellään, numeroiden osaamisella sekä selkeydellään ja kärsivällisyydellään. 

Terhi on loistava kuuntelija ja tämä taito on varmasti osaltaan vaikuttanut myös hänen kirjoittamiensa tietokirjojen suosioon: teoksissa pureudutaan juuri niihin asioihin, joihin ihmiset arjessaan haluavat muutosta ja oppeja. 

Kahden pian yläkouluikäisen lapsen äitinä odotan innolla seuraavaa kirjaa, josta on hyvä jatkaa vaurastumiseen liittyvää kasvatustyötä myös kotona.

Elina Koivumäki
Lexperience Oy, juristiyrittäjä, enkelisijoittaja & tietokirjailija

Minna valmentaa vaurastumisen taitoja innostavasti ja huikealla ammattitaidolla. Hän on valmentajana suurisydäminen ja hän on aina valmennettaviensa puolella. Minna myös kouluttautuu itse jatkuvasti huippuvalmentajien opissa, mikä tekee Minnasta yhden Suomen parhaista henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen ammattilaisista.

Minna luo valmennettavilleen vankkumatonta uskoa siihen, että omien unelmien saavuttaminen on mahdollista. Minna haastaa valmennettaviaan päättäväisesti kasvun mindsettiin ja ajatukseen, että unelmien saavuttaminen ei ole kiinni ulkoisista olosuhteista.

Nykyisen työelämän murroksessa on yhä tärkeämpää opettaa nuorille riittävän varhain vaurastumisen taitoja ja tulevaisuuteen varautumista. Minnan ja Terhin kirja on arvokas panos tähän kasvatukselliseen tehtävään.

Annarita Koli
Promenade Insight Oy
Yrittäjä, omistaja, kehitysjohtaja
TILAA RAHAKIRJA HINTAAN 44,70€!
PLUS TOIMITUSKULUT 5,90€
"Kunpa olisin oppinut nämä rahataidot jo nuorena!" 
Jokainen vanhempi ja nuoren lähipiirin aikuinen haluaa antaa nuorelle parhaat eväät elämään.  Erinomaiset rahataidot ovat yksi elämän peruspilareista, jotka antavat nuorelle hyvän pohjan itsenäiseen elämään.

Viimeisen lähes 15 vuoden aikana olemme auttaneet jo tuhansia suomalaisia vaurastumaan. Opettaessamme vaurastumiseen tarvittavia rahataitoja eri ikäisille suomalaisille olemme kuulleet lukemattomia kertoja: ”Kunpa olisin oppinut nämä rahataidot jo nuorena enkä vasta nyt!”

Onpa meiltä myös kysytty, miten oman perheen ja lähipiirin nuoria voisi opettaa parhaalla mahdollisella tavalla, jotta he saisivat jo nuoresta pitäen paremmat eväät vaurastumiseen, kuin me aiempien sukupolvien edustajat olemme saaneet.

Siksi tämä kirja. 

Me emme halua, että enää yksikään nuori joutuu tulevaisuudessa harmittelemaan, ettei oppinut vaurastumiseen tarvittavia rahataitoja ajoissa. Siksi halusimme koota tärkeimmät nuorille suunnatut vinkkimme vaurastumiseen ensimmäistä kertaa yksiin kansiin. 

Kirja on suunnattu 14-25 -vuotiaille nuorille, jotka opettelevat tekemään itsenäisiä rahapäätöksiä. Kirjassa käymme konkreettisesti läpi, miten eri päätökset vaikuttavat omaan talouteen, ja nuori voi suunnitella itselleen sopivat päätökset kirjassa esiteltyjen ideoiden ja vinkkien avulla.

Näin sinulla vanhempana on mahdollisuus antaa helpolla tavalla nuorelle ne opit, jotka sinäkin olisit halunnut saada jo nuorena!
Vaurastuvan Nuoren Rahakirja jakaantuu kolmeen osioon:

1. Miten teet rahaa
Tässä osiossa perehdytään ensimmäiseen rahataitoon: kykyyn ansaita. Tutustutamme nuoren rahan ansaitsemisen periaatteisiin sekä annamme vinkkejä rahan ansaitsemiseen, työnhakuun ja yrittäjyyteen.

2. Miten estät rahaa häviämästä taivaan tuuliin
Tässä osiossa opetellaan hallitsemaan omia menoja ja opitaan toinen rahataito: kyky säästää. Tämän osion myötä nuori tarkastelee oman talouden menoja ja erilaisia vaihtoehtoja asumiseen (vuokra-asuminen vs. omistusasuminen) sekä ymmärtää pikavippien ja kulutusluottojen todelliset kustannukset.

3. Miten saat rahan tekemään töitä puolestasi
Tässä osiossa tutustutaan sijoittamisen kiehtovaan maailmaan ja rakennetaan kolmatta rahataitoa: kykyä sijoittaa. Inflaatio ja korkoa korolle -ilmiö tulevat tämän osion myötä käsitteinä tutuiksi, ja nuori ottaa haltuun sijoittamisen perusteet. Tässä osiossa esittelemme myös vivut vaurastumisen vauhdittajina ja neljännen rahataidon: kyvyn käyttää vipuja.

Kirjasta sanottua:
"Vaurastuvan Nuoren Rahakirja on super inspiroiva ja motivoiva kirja. Se herätti minut miettimään uravalintojani. Nyt tiedän, miten käyttää rahaa fiksusti ja olla todellinen bosslady."  -Nette, 19 v 

Todella hyvä opas nuorelle rahankäyttöön. Näitä asioita kun ei juuri peruskoulussa tai lukiossa opeteta. Suosittelen kirjaa jokaiselle rahankäytöstä ja säästämisestä kiinnostuneelle nuorelle!”  -Eelis Perkkiö, 20 v
TÄMÄ ODOTETTU UUTUUS VAIN 44,70€
PLUS TOIMITUSKULUT 5,90€

Terhi Majasalmi ja Minna Nikula ovat varallisuusvalmentajia suosittujen Vauras Nainen ja Vauras Yrittäjä -yhteisöjen takana. Minna ja Terhi ovat omassa elämässään saavuttaneet merkittäviä taloudellisia tuloksia sekä sijoittaneet mm. asuntoihin, osakkeisiin ja listaamattomiin yrityksiin, minkä lisäksi he ovat auttaneet tuhansia suomalaisia vaurastumaan. Minnan ja Terhin missiona on auttaa naisia, yrittäjiä ja nuoria kehittämään ajatteluaan ja osaamistaan vaurastumiseen ja sijoittamiseen liittyen, jotta he voivat saavuttaa taloudellisia unelmiaan.

Terhi Majasalmi (kuvassa vasemmalla) aloitti oman vaurastumistarinansa 31.3.1998 19-vuotiaana, kun hän talletti ensimmäiset 1000 markkaa ASP-tilille (kiitos hänen äitinsä vinkin). 20 vuotta myöhemmin vuonna 2018 hän oli saavuttanut miljoonan euron sijoitusvarallisuuden.

Terhi valmistui Helsingin kauppakorkeakoulusta maisteriksi vuonna 2002 taantuman keskelle. Sen sijaan, että hänet olisi revitty koulun penkiltä töihin, hänestä tuli myyjä ja toiminimiyrittäjä. 20 yrittäjyysvuoden aikana hän on aloittanut ja lopettanut useita liiketoimintoja, tehnyt äärimmäisen hyviä ja huonoja taloudellisia päätöksiä, mutta lopulta kuitenkin saavuttanut taloudellisen riippumattomuuden. Matkan varrella Terhistä kasvoi ihka oikea yrittäjä, vaikka se ei unelma koskaan ollutkaan.

Terhi tunnetaan parhaiten työstään varallisuusvalmentajana ja Vauras Nainen -yhteisön perustajana. Hän kiinnostui oman talouden hoidosta vuonna 1995, kun hänen isänsä joutui työttömäksi. Terhi on perustanut Varallisuusakatemia Oy:n, joka kouluttaa varallisuusvalmentajia ja tarjoaa varallisuusvalmennusta; Hamilton & Cooper Properties Oy:n, joka hallinnoi mm. USA:n asuntoihin sijoittavia kiinteistörahastoja sekä yhdessä Minna Nikulan kanssa Vauraat Oy:n, joka valmentaa yrittäjiä ja naisia vaurastumismatkalla. Terhi on kirjoittanut viisi kirjaa ja ollut mukana tv-ohjelmassa Kirsi ja Himoshoppaajat.

Minna Nikula (kuvassa oikealla) on vähävaraisesta perheestä lähtöisin oleva KTM ja varallisuusvalmentaja, joka eli 35-vuotiaaksi asti jatkuvassa shoppailu- ja velkakierteessä. Vuonna 2011 Minna käänsi kuitenkin taloutensa suunnan, otti raha-asiansa haltuun ja aloitti määrätietoisen säästämisen ja sijoittamisen. Vain muutamassa vuodessa Minna keräsi itselleen kuusinumeroisen osakesalkun, jonka lisäksi hän omistaa nyttemmin useita sijoitusasuntoja yhdessä puolisonsa kanssa ja kuusinumeroisia sijoituksia muissa omaisuuslajeissa.

Minna on myös luonut menestyksekästä kansainvälistä uraa liiketoiminnan kehittämisen ja markkinoinnin parissa. Palkkatyössään Minna perusti viimeisimpänä Suomeen kansainvälisen kasvuyrityksen tytäryhtiön, joka sai Minnan johdon alla mm. Kauppalehden Menestyjä-tunnustuksen kuuluessaan alansa 1%:n nopeimmin kasvavaan parhaimmistoon. Uransa ohella Minna perusti ensimmäisen sivutoimisen yrityksensä vuodesta 2012, mutta innostui yrittäjyydestä kunnolla vuonna 2018. Päivätyönsä ohella Minna rakensi 100 000 euron liikevaihdon omassa yrityksessään ja siirtyi täysipäiväiseksi yrittäjäksi syksyllä 2020.

Minna on innostava ja selkeä valmentaja, jonka intohimo on auttaa suomalaisia kohti taloudellista vapautta. Lisäksi Minna on kirjoittanut Terhin kanssa Vauraan Naisen Rahakirjan ja Vauraan Yrittäjän Rahakirjan.

TUTUSTU MYÖS MUIHIN TUOTTEISIIMME

V A U R A A T

Vauraat Oy
3151232-4
Temppelikatu 9 LH. 2, 00100 Helsinki