Yrittäjä, haluatko johtaa raha-asioitasi kuten Vauras Yrittäjä? 
Tule mukaan Yrittäjän Rahavalmennukseen ja tiedät, mitä juuri sinun kannattaa tehdä, jotta maksimoit turvan ja rahavirtasi yrittäjänä!
Moni yrittäjä keskittyy yritystoiminnan pyörittämiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen, mutta oman henkilökohtaisen talouden optimointi jää muiden kiireiden alle. Vaurastuaksesi yrittäjänä joudut kuitenkin hallitsemaan sekä yrityksesi talouden että oman henkilökohtaisen taloutesi.

Yrittäjänä sinulla on myös iso vastuu huolehtia omasta toimeentulostasi nyt ja tulevaisuudessa. Tämän takia onkin tärkeää, että teet yrittäjänä fiksuja taloudellisia valintoja ja päätöksiä, joilla sekä yrityksesi talous että oma henkilökohtainen taloutesi kukoistavat.
Yrittäjän Rahavalmennus sopii sinulle, jos:
 • ​Sinulla on osakeyhtiö tai olet vaihtamassa toiminimestä osakeyhtiöön
 • ​Haluat miettiä asioita pitemmälle kuin kuukauden päähän
 • ​Haluat olla fiksu rahapäätöstesi kanssa
 • ​Haluat rakentaa itsellesi turvan ja sijoittaa liiketoimintasi tuotot.
Yrittäjän Rahavalmennuksessa tunnettu varallisuusvalmentaja ja Vauras Nainen Terhi Majasalmi auttaa sinua määrittämään tehokkaassa
kolmen tunnin valmennuksessa
 • ​Miten johdat yrityksesi ja oman henkilökohtaisen taloutesi tuloja ja menoja?
 • ​Nostaisitko yrityksestä palkkaa ja/vai osinkoja – ja kuinka paljon?
 • ​Kuinka paljon sinun kannattaa maksaa YEL:iä ja miten muuten turvaat eläkkeesi?
 • ​Miten turvaat yrittäjänä oman taloutesi erilaisissa tilanteissa?
 • Sijoittaisitko oman yrityksesi nimissä vai henkilökohtaisesti?
 • ​Miten vauhditat vaurastumistasi yrittäjänä?
Ja jotta pystyt palaamaan valmennuksen teemoihin myöhemminkin, osallistumalla valmennukseen saat myös valmennuksen tallenteen (arvo 397 euroa).
Yrittäjän Rahavalmennus sisältää:
 • ​Kolmen tunnin Zoom-ryhmävalmennuksen, jossa sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä valmentajalle
 • ​Verkkovalmennuksen tallenteen käyttöösi 12 kuukauden ajaksi!
Tämän kaiken saat nyt yhteensä vain 697€
Hintaan lisätään alv. 24%
Valmennus pidetään torstaina 2.11.23 klo 13-16
Kokemuksia valmennuksesta

 "Kiitos. Tämä on ihan todella hyvä koulutus. Huomaan, että olisin voinut tehdä asioita fiksummin, mutta nyt aionkin parantaa ja tehdä toisenlaisia päätöksiä."

- Ida, Yksinyrittäjä

"Halusin ymmärtää, kuinka minun kannattaa yrittäjänä toimia, jotta saan rakennettua itselleni turvan ja hankittua sijoitusvarallisuutta. Viiden valmennuskerran aikana opin sijoittamisen perusteet, tein itselleni suunnitelman sekä henkilökohtaiseen että yrityksen varallisuuden kasvattamiseen. Nyt minulle selkeät askeleet miten edetä. Terhin  ideoista on ollut valtava hyöty. Hän on oikea kultakimpale!"

- Mirjami Sipponen-Damonte

"Suosittelen Vauraan Yrittäjän Rahakirjaa ja Yrittäjän Rahavalmennusta jokaiselle yrittäjälle. Kuulin valmennuksessa monta minulle uutta asiaa ja hyödyn niistä merkittävästi. Kiitos!"

Moi!
Olen Terhi Majasalmi. Varallisuusvalmentaja, joka haluaa, että sinullakin on mahdollisuus vauraaseen elämään!

Valmistuin Helsingin kauppakorkeasta maisteriksi vuonna 2002 taantuman keskelle. Sen sijaan, että minut olisi revitty koulun penkiltä töihin, tuli minusta myyjä ja toiminimiyrittäjä. Ei ollut todellakaan tavoitteeni! 21 yrittäjyysvuoden aikana olen aloittanut ja lopettanut useita liiketoimintoja, tehnyt äärimmäisen hyviä ja huonoja taloudellisia päätöksiä, mutta lopulta kuitenkin saavutin taloudellisen riippumattomuuden. Matkan varrella minusta kasvoi ihka oikea yrittäjä, vaikka se ei unelmani ollutkaan.

Minut tunnetaan parhaiten työstäni varallisuusvalmentajana ja Vauras Nainen -yhteisön perustajana. Kiinnostuin omista raha-asioistani vuonna 1995, kun isäni joutui työttömäksi laman viime metreillä. Oma vaurastumistarinani alkoi 31.3.1998, kun hän talletin ensimmäiset 1000 markkaa ASP-tilille. Olen perustanut Varallisuusakatemia Oy:n, joka kouluttaa varallisuusvalmentajia ja tarjoaa varallisuusvalmennusta; Hamilton & Cooper Properties Oy:n, joka hallinnoi mm. USA:n asuntoihin sijoittavia kiinteistörahastoja sekä yhdessä Minna Nikulan kanssa Vauraat Oy:n, joka valmentaa yrittäjiä ja naisia vaurastumismatkalla. Olen kirjoittanut kuusi kirjaa ja ollut mukana tv-ohjelmassa Kirsi ja Himoshoppaajat.

Tutustu myös muihin tuotteisiimme 
Vauraat Oy ® | Copyright 2023 
 Tietosuojaseloste
3151232-4
Temppelikatu 3-5 A 15, 00100 Helsinki